Calendari per la llibertat

2015


 
 

Ara és l’hora!

Aquesta expressió, en aquest cas extreta d’un poema de Miquel Martí i Pol, posava punt final al nostre “Calendari per la llibertat 2014” També ens va servir per a encapçalar la pàgina web que ara fa un any vàrem fer amb la finalitat de donar-lo a conèixer.

Lluny estàvem llavors d’imaginar que aquella frase es convertiria en el lema que ha empès a tanta gent a ocupar els carrers, i el més important, a manifestar-se votant el dia 9 de novembre de 2014. Una data per no oblidar, no només per la importància del que estem construint sinó per com ho estem fent.
El segle passat ja ens mostra com col·lectius i nacions varen assolir els seus objectius sense altres armes que la mobilització dels ciutadans.
L’amplitud del moviment popular actual del nostre país, amb les seves arrels associatives, pot ser un exemple a seguir per tots aquells que exploren noves maneres d’impulsar la història.

Prem per fer gran
Mostra del calendari

Possiblement l’any 2015 sigui encara més transcendent. Us oferim la possibilitat d’apuntar al nou calendari les dates significatives que ens pot portar, i no cal dir, també tot el referent a la feina, la casa, l’oci...

Acompanyant les imatges de cada mes i al dors de cada una de les pàgines, hi ha un recull d’anècdotes, poemes i cançons amb els comentaris corresponents. Prioritàriament són textos de caire popular que fan referència a com, en els períodes més foscos de la nostra història, la població catalana ha mantingut vives la memòria, l’esperança i l’acció dintre els límits imposats. Gràcies als nostres predecessors, avui dia podem exigir sense por, que volem ser amos del nostre futur.

Mostra del calendari
Prem per fer gran
Mostra del calendari

Per més informació posar-se en contacte amb el següent correu electrònic: